Juel, Mathilde f.1980

Mathilde Juel

Fynsk kunstner f.1980

Steiner skolet i musik, kunst og frihed, og med en baggrund i flere spredte brancher, er MJ nu fast og sikkert forankret i kunstens verden.

Interessen for farver og tegning og en sikker hånd gjorde at MJ i en længere periode ernærede sig som tatovør, men pensler og lærreder fik overtaget og er nu det der konstant optager al hendes tid.

Mathilde malede og beskæftigede sig i en længere periode med farverige og stilsikre manga lignende portrætter af piger/kvinder med sprudlende opfindsomhed og en stærk, fin detaljerigdom, med skarpe linier over i modens verden og skæv product placement af kendte brands.

Efter i en årrække at have suget til sig som kunstnerisk assistent har hun fundet en egen ny forandret stil og retning og malerierne fremviser nu en egen farveflora, stor dybde og underfundigt mylder af dyr og lys og blomster, der vækker beskuerens interesse til på egne øjnes ben at gå dybere ind i værkerne og dér finde masser af smil og lyst til livet.

Det lange samarbejde med en anden fynsk kunstner, Jacob Herskind, spores i værkerne, hvor Mathildes billeder nu viser egen personlighed og stil og vinder glad beundring og forundring hvor de vises frem.

“Det der interesserer mig meget i billederne er balancen og samspillet mellem det grove og det vilde op mod fin let finhed. Den måde de to modsatte poler arbejder med hinanden, synes jeg er enormt spændende” siger hun selv

Mathilde Juel er nu klar og lukker langsomt op for posen med sine kunstværker fyldt med alskens skønt og positiv energi.

Glæd jer!

Solgte værker